Skip to main content

Dronevideoer af byggeprojekter

Med dronevideoer får I den perfekte mulighed for at vise jeres byggeprojekter fra en helt ny vinkel. Vis jeres færdigheder og kompetencer gennem visuelt imponerende videoer – og øg interessen og tilliden hos jeres kunder og samarbejdspartnere. I har mulighed for at få dronevideoer af byggerier i hele landet. I er i sikre hænder hos os, hvis I leder efter et mediebureau med kendskab til byggebranchen.

Kontakt Os

Hvorfor bruge dronevideoer- og foto?

Dronevideoer- og foto giver en unik mulighed for at vise jeres arbejde fra en anden vinkel end man normalt ser. Dette kan være med til at skabe en mere interessant og engagerende oplevelse for nuværende og potentielle kunder, da det giver en god forståelse af, hvad I som virksomhed har at tilbyde.

Dronevideoer og dronefotos bliver benyttet på både hjemmeside og socialer medier. Det er vigtigt med en stærk online tilstedeværelse, som viser de bedste sider af jeres virksomhed frem.

I dag udgør sociale medier en afgørende del af virksomheders markedsføring, og brugen af dronevideoer og -fotos er stærke redskaber til at skabe engagement og interesse for virksomheden på disse platforme. Dette kan markant forøge virksomhedens online tilstedeværelse og åbne døre til en bredere målgruppe.

Dronevideoer af bæredygtige DGNB-byggerier er meget populært. Der er kommet stor fokus på bæredygtighed i byggebranchen - og dette skal naturligvis vises frem. Det er samtidig vigtigt at vise dronevideoer og dronefotos af både små og store projekter.

Bæredygtige DGNB byggeprojekter

Mange af vores nuværende kunder viser deres bæredygtige projekter frem. Vis jeres DGNB-byggeri frem på den bedste måde!

Vis jeres erfaring frem

Dronevideoer kan hjælpe en jer med at vise jeres erfaring og kapacitet frem ved at jeres tidligere byggeprojekter.

Inspiration

Bagger Låse & Alarm

Nordstern

Jysk Tømrer

Schüco Denmark

Vi giver jeres virksomhed vinger

Vil du høre mere?

Dronevideoer kan være den perfekte løsning for at vise jeres byggeprojekter frem. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os her

Meget mere end blot dronevideoer

Vi laver meget mere end blot dronevideoer til byggebranchen. Vi er et mediebureau til byggebranchen og laver hjemmesider, digital marketing mm.

Se mere via knappen nedenfor.

Digital Marketing til byggebranchen

Specialiseret inden for byggebranchen, tilbyder vores mediebureau en bred vifte af digitale marketingløsninger. Har I brug for en ny hjemmeside, optimering af sociale medier, eller grafisk design? Vi forstår byggeriets unikke krav og står klar til at hjælpe. Udforsk vores løsninger og se, hvordan vi kan booste jeres online tilstedeværelse