Skip to main content

Dronevideoer af byggeprojekter

Med dronevideoer får I den perfekte mulighed for at vise jeres byggeprojekter fra en helt ny vinkel. Vis jeres færdigheder og kompetencer gennem visuelt imponerende videoer – og øg interessen og tilliden hos jeres kunder og samarbejdspartnere. Hos Candello Media er vi eksperter i dronevideoer og fotografier af byggerier, så tag et kig og lad os se på jeres muligheder!

Kontakt Os

Hvorfor bruge dronevideoer- og foto?

Dronevideoer- og foto giver en unik mulighed for at vise jeres arbejde fra en anden vinkel end man normalt ser. Dette kan være med til at skabe en mere interessant og engagerende oplevelse for nuværende og potentielle kunder, da det giver en god forståelse af, hvad I som virksomhed har at tilbyde.

Dronevideoer- og fotos bliver benyttet på både hjemmeside og socialer medier. Det er vigtigt med en stærk online tilstedeværelse, som viser de bedste sider af jeres virksomhed frem.

I dag udgør sociale medier en afgørende del af virksomheders markedsføring, og brugen af dronevideoer og -fotos er stærke redskaber til at skabe engagement og interesse for virksomheden på disse platforme. Dette kan markant forøge virksomhedens online tilstedeværelse og åbne døre til en bredere målgruppe.

Dronevideoer og -fotos er særdeles delbare på sociale medier takket være deres korte og visuelle karakter, hvilket gør dem let tilgængelige. Denne egenskab sikrer, at de når ud til en bred skare inden for branchen og dermed øger deres potentielle rækkevidde.

Bæredygtige byggeprojekter

Mange af vores nuværende kunder viser deres bæredygtige projekter frem. Vis jeres DGNB-byggeri frem på den bedste måde!

Vis jeres erfaring frem

Dronevideoer kan hjælpe en jer med at vise jeres erfaring og kapacitet frem ved at jeres tidligere byggeprojekter.

Inspiration

Bagger Låse & Alarm

Nordstern

Jysk Tømrer

Schüco Denmark

Lad os give jeres virksomhed vinger

Vil du høre mere?

Dronevideoer kan være den perfekte løsning for at vise jeres byggeprojekter frem. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os her

Meget mere end blot dronevideoer

Vi laver meget mere end blot dronevideoer. Som du kan se nedenfor, så tager vi også fotografier med en ganske almindeligt håndholdt kamera. Vi er både indendørs og udendørs, så vi får det hele med.

Digital Marketing til byggebranchen

Vi tilbyder det meste indenfor digital marketing og har stor erfaring med digital marketing for virksomheder i byggebranchen. Skal I have ny hjemmeside, optimeret jeres sociale medier eller søger I hjælp til grafisk design? Så står vi klar. Se mulighederne under løsninger.