Skip to main content

Projekter fra Candello Media

Candello Media arbejder hele tiden på forskellige projekter. Nedenfor finder du et udkast over nogle af de seneste projekter, som Candello Media har produceret.

Vi vejleder vores kunder hele vejen igennem fra idé til den færdige film. Hvis kunden ønsker det, så hjælper vi desuden med opsætning af konti til sociale medier og med den efterfølgende marketingkampagne, som kunden ønsker at udføre.

Overvejer jeres virksomhed at få lavet video selv?
Det er hverken besværligt eller dyrt!
I er altid velkomne til at skrive eller give os et kald, så ser vi, hvad vi kan gøre for jer.

Inspiration

Bagger Låse & Alarm

Nordstern

Jysk Tømrer

Udvalgte cases fra Candello Media

V. Meyer

Taastrup Turist

Søgaard Stålbyg

STM Vinduer

Udvalgte hjemmesider fra Candello Media

Kai Andersen A/S

Kai Andersen A/S har fået opdateret hele deres online identitet. Med ny hjemmeside, styring af LinkedIn samt fotografier og videoer af deres byggeprojekter. På denne må kan Kai Andersen nå ud til flere nuværende og potentielt nye kunder – og vise frem – hvad de er bedst til.

Se hjemmesiden her

Monday ApS

Monday havde brug for, at styrke deres identitet online. Dette startede med en hjemmeside, og der vil fremadrettet blive tilføjet både film og billeder, som Monday vil bruge en større marketing kampagne via sociale medier.
Candello Media sørger for det hele og har leveret en knivskarp hjemmeside, som passer til Mondays målgruppe.

Se hjemmesiden her

Søgaard Stålbyg

For Søgaard Stålbyg har vi udviklet en skræddersyet hjemmeside, der fremhæver deres ekspertise inden for altaner, bygningsstål og mere. Med fokus på brugervenlighed og æstetik har vi sikret, at virksomheden kan præsentere deres produkter og tjenester på en engagerende måde, der tiltrækker både nuværende og potentielle kunder.

Se hjemmesiden her

Gør som de andre